Кулінарний майстер-клас з приготування страв одеської кухні

Пропонуємо взяти участь в кулінарному майстер-класі по приготуванню кулінарних одеських спешіалітетів від кращих одеських господинь. А стравами, що будуть  приготовлені, почастувати себе та решту учасників кулінаріуму за обіднім столом.

На станції «Одеські закуски» дізнаєтесь як правильно накрутити форшмак та ікру з синіх. В пательнях – формовках замішаємо і посмажимо відбивні з тюльки, приготуємо ца-цу та казан мідій. Ну і звичайно, все це з’їмо під смачнючі наливки.

Для участі в майстер-класі гостей ділимо на команди, кожна з яких готує свою страву, або невеликими порціями кожну страву.

Обслуговують  обід офіціанти в тільняшках. Обід проходить в стилізовані атмосфері, з відповідним декором, під одеські музикальні наспіви та дотепні  жарти ведучих.

Цікавинка

Одеські господині знаються на гастро-тонкощах. Страва має бути красива, оселедця, що втратив товарний вигляд, краще перекрутити на форшмак. Ну, а оскільки він некрасивий, то і придбати на  Привозі його можна на шару.

Формати:

  • Тематичний обід-тімбілдінг

Розмір групи:
від 30 до 80 гостей

Світлини з кулінарного майстер-класу

Замовити

Замовлення тематичних заходів можливе лише в індивідуальному форматі для вашої компанії. Наші менеджери проконсультують та підготують комерційну пропозицію та підрахують бюджет за вашим запитом. Пишіть або телефонуйте нам