

Пропонуємо взяти участь в кулінарному майстер-класі по приготуванню кулінарних одеських спешіалітетів від кращих одеських господинь. А стравами, що будуть приготовлені, почастувати себе та решту учасників кулінаріуму за обіднім столом.
На станції «Одеські закуски» дізнаєтесь як правильно накрутити форшмак та ікру з синіх. В пательнях – формовках замішаємо і посмажимо відбивні з тюльки, приготуємо ца-цу та казан мідій. Ну і звичайно, все це з’їмо під смачнючі наливки.
Для участі в майстер-класі гостей ділимо на команди, кожна з яких готує свою страву, або невеликими порціями кожну страву.
Обслуговують обід офіціанти в тільняшках. Обід проходить в стилізовані атмосфері, з відповідним декором, під одеські музикальні наспіви та дотепні жарти ведучих.
[bsf-info-box icon=”Defaults-bullhorn” icon_size=”30″ icon_color=”#3d1707″ title=”Цікавинка” hover_effect=”style_2″ title_font=”font_family:Prata|font_call:Prata” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font=”font_family:Prata|font_call:Prata” title_font_size=”desktop:20px;” title_font_color=”#3d1707″]
Одеські господині знаються на гастро-тонкощах. Страва має бути красива, оселедця, що втратив товарний вигляд, краще перекрутити на форшмак. Ну, а оскільки він некрасивий, то і придбати на Привозі його можна на шару.
[/bsf-info-box]
Формати:
- Тематичний обід-тімбілдінг
Розмір групи:
від 30 до 80 гостей
Світлини з кулінарного майстер-класу
Замовити
Замовлення тематичних заходів можливе лише в індивідуальному форматі для вашої компанії. Наші менеджери проконсультують та підготують комерційну пропозицію та підрахують бюджет за вашим запитом. Пишіть або телефонуйте нам